Bezoek van wethouder Jeffrey Keus aan RijswijkBuiten - Wonen a la carte

Op woensdag 29 januari jl. bezocht wethouder Jeffrey Keus van de gemeente Rijswijk verschillende projecten van Wonen à la Carte, gelegen in RijswijkBuiten. Twee projecten in deelgebied Sion en één project in Parkrijk. De in totaal 84 woningen zijn ontwikkeld in zogenaamd mede-opdrachtgeverschap: maximale inspraak voor de toekomstige bewoners, maar wel gecombineerd met de expertise van een projectontwikkelaar in het ontwikkeltraject.

Alle bewoners hebben samen met de architect hun wensen uitgewerkt tot hun ideale woning. Zo is er een grote diversiteit aan woningen tot stand gekomen door een variëteit aan kleuren en details in het metselwerk, vormgeving van de kozijnen en gekozen uitbouwen. Aan de binnenkant van de woning is echter ook geen enkele woning hetzelfde. Bij diverse bewoners was wethouder Jeffrey Keus van harte welkom om de persoonlijk gemaakte keuzes in het ontwerp te mogen bekijken.

“Gebiedsontwikkeling gaat meer dan alleen om stenen, maar het gaat om mensen. In de Wonen à la Carte plannen kwamen de persoonlijke verhalen hoe de woonwensen werkelijkheid zijn geworden, prachtig tot hun recht”

Enkele bewoners hadden ervoor gekozen om hun woning volledig uit te bouwen over drie woonlagen voor en achter, maar zo koos een ander er juist voor een heuse vide te laten realiseren. Maar ook meerdere badkamers, een levensloopbestendige woning voor hun gehandicapte zoon, een yogastudio of de keuken in het midden van de woning waren wensen die zijn gerealiseerd door de bewoners.

Zaterdag 7 maart 2019 gaat De Buitenparel, het vierde project van Wonen à la Carte in RijswijkBuiten, in verkoop. In De Buitenparel worden in totaal 30 woningen gerealiseerd: 18 herenhuizen en 12 appartementen. De diversiteit aan woningen maakt De Buitenparel voor iedereen aantrekkelijk. De verschillende gevels zorgen ervoor dat iedere woning een eigen unieke uitstraling heeft en deze kun je nog verder personaliseren door samen, aan tafel met de architect je huis helemaal custom made te maken. Kijk voor meer informatie over dit unieke project op DeBuitenparel.nl.


Nieuwsoverzicht

Contact

Projecten

Ervaringen