Bouw 4 woningen GlasZicht fase 1 gestart - Wonen a la carte

Aan de Prinses Maximastraat in Maasdijk is door Wonen à la Carte en Eekhout Bouw gestart met de bouw van GlasZicht fase 1. De toekomstige bewoners hebben op 6 februari gezamenlijk met wethouder Gardien het feestelijke startsein gegeven voor de bouw, door het symbolisch dopen van een zogenaamde stabiliteitswand van één van de woningen en het zetten van hun naam op het doek met een impressie van hun toekomstige nieuwe stek.

De vier twee-onder-een-kapwoningen zijn op basis van mede-opdrachtgeverschap tot stand gekomen. Mede-opdrachtgeverschap combineert maximale inspraak voor kopers met de expertise van een projectontwikkelaar in het ontwikkeltraject. De kopers hebben daadwerkelijk met de architect, Kampman Architecten in dit geval, aan tafel gezeten om hun woonwensen vertaald te zien worden in hun ideale woning. Dit alles gebeurd onder de deskundige begeleiding van de woonconsulenten van Wonen à la Carte. Zo wordt één van de tweekappers uiteindelijk als zogenaamde semi-bungalow gerealiseerd. Deze semi-bungalow met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, geeft de toekomstige bewoners comfort voor nu én in de toekomst.

De mogelijkheid tot het verbreden van de tweekappers op alle verdiepingen was voor de toekomstige bewoners aantrekkelijk om nog meer leefruimte te creëren. Deze mogelijkheid is dan ook bij alle woningen benut.

GlasZicht fase 2
In GlasZicht fase 2 zijn momenteel de laatste woningen te koop. Deze fase bestaat ook uit vier grootse, energieneutrale twee-onder-een-kapwoningen met variërende kappen. Bij elke woning wordt op de royale kavel een vrijstaande garage gerealiseerd en er is ruimte om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. De bijbehorende diepe achtertuinen grenzen aan het water.

De luxe afgewerkte woningen zijn energieneutraal, EPC 0, dankzij de zonnepanelen, individuele warmtepomp en het ventilatiesysteem. Alle verdiepingen zijn uitgerust met vloerverwarming waarmee in de zomer de vloer gekoeld kan worden.

De toekomstige bewoners kunnen aan tafel met de architect hun indeling van hun nieuwe woning naar eigen wens verder op maat maken. Daarnaast helpt de interieurstyliste hen te ontdekken welke stijl en smaak bij de toekomstige bewoners en hun huis past. Deze unieke service is uiteraard inbegrepen in de VON prijs. Op deze manier is de woning helemaal klaar voor haar eerste bewoners!

Kijk voor meer informatie over de laatste woningen op GlasZichtMaasdijk.nl.


Nieuwsoverzicht

Contact

Projecten

Ervaringen