De 5 redenen om te kiezen voor nieuwbouw! - Wonen a la carte

Wanneer je op zoek bent naar een koopwoning, heb je de keuze tussen nieuwbouw en een bestaande woning. Om een nieuwbouwwoning te kopen, heb je echter wel een beetje durf en fantasie nodig. Je koopt immers een woning vanaf een bouwtekening uit een brochure. Met een beetje fantasie moet je je voorstellen hoe die woning in werkelijkheid wordt. Vaak duurt het ook nog even, voordat je kunt gaan wonen in een nieuwbouwwoning. Toch heeft een nieuwbouwwoning ook ontzettend veel voordelen. Voordelen die we graag voor jou op een rijtje zetten:


1.         Nieuwbouw was nog nooit zo goedkoop, profiteer nu nog van de lage rentestanden
Doordat onze woningen energieneutraal worden gebouwd, heb je als koper recht op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. Enkele voordelen van zo’n Duurzaamheidshypotheek zijn: extra hypotheekrentekorting, meerwerk mee kunnen financieren, oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw en er is een hogere hypotheek mogelijk.

2.         Uniek: met de architect aan tafel
Bij Wonen à la Carte heeft de koper het voor het zeggen, dat is waar wij voor staan. Je gaat letterlijk aan tafel met de architect om de indeling en wensen voor je toekomstige thuis
te bespreken. De architect vertaalt dit naar een ontwerp voor jouw perfecte woning. Jij wil tenslotte zelf bepalen hoe je gaat wonen!

Dit alles gaat onder professionele begeleiding van onze woonconsulent en de architect, dus speciale kennis is niet nodig. Zo is het ontwerpen van je eigen woning niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens eenvoudig en niet duurder dan een vergelijkbare nieuwbouwwoning.

3.         Energieneutraal
Alle woningen in GlasZicht fase 2 zijn energieneutraal (EPC 0) en uitgerust met zonnepanelen, een duurzame warmtepomp en een CO2 gestuurd ventilatiesysteem. Alle verdiepingen zijn uitgerust met vloerverwarming waarmee in de zomer de vloer gekoeld kan worden en je in de winter lekkere warme voeten hebt. Kortom, comfortabel en helemaal klaar voor de toekomst!

4.         Onderhoudsvrij
Alles aan je nieuwe onderkomen is nieuw en fris. Daardoor heeft jouw woning de eerste jaren nauwelijks of geen onderhoud nodig. Dit gemak is mede te danken aan de materiaalkeuze.

5.         Comfortabel
Een nieuwbouwwoning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte, en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. Hetzelfde geldt voor de luchtkwaliteit; ook die voldoet aan de strengste normen. Bouwkundig voldoet het huis eveneens aan de nieuwste wettelijke eisen (Bouwbesluit). Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil. Verder gelden minimale afmetingen voor bijvoorbeeld toiletruimten en gangen. Ook die extra ruimte zorgt voor meer comfort.

Nieuwsgierig naar de laatste woningen van GlasZicht fase 2? Een kijkje nemen in een woning in aanbouw kan op afspraak!
De brochure en alle overige verkoopinformatie is af te halen bij Overvoorde Makelaardij in ’s-Gravenzande of neem contact op met de woonconsulent van Wonen à la Carte via 070 4141552 of woonconsulent@wonenalacarte.nl.


Nieuwsoverzicht

Contact

Projecten

Ervaringen