Fase 2 Wonen in Buyten nu in verkoop - Wonen a la carte

Vanaf vandaag, dinsdag 15 december, is fase 2 van Wonen in Buyten te Lansingerland in verkoop gegaan. Vanaf nu is de online inschrijving geopend voor deel 1 van fase 2 en kan het digitale inschrijfformulier worden ingevuld voor één van de woningen. Deel 1 bestaat uit 2 vrijstaande woningen, 16 twee-onder-één-kapwoningen, 28 rijwoningen en 5 vrije kavels.

Nieuw in fase 2 is het type Buytenvest. Dit is een zogenoemde harmonicawoning. Deze woning schuift mee (in de breedte) met de wensen van de koper. Standaard is woningtype Buytenvest 4,80 meter breed. Voor meer ruimte kan de woning verbreed worden naar 5,10 meter: type Buytendreef. Voor een nog ruimere eengezinswoning schuift de beukmaat op naar een riante 5,40 meter: type Buytenveld.

Ook in deze fase wordt een deel van de woningen in Mede Opdrachtgeverschap (MO) gerealiseerd. Kopers zullen onder deskundige begeleiding van Ernst Verboom van Wubben.Chan architecten en onze woonconsulenten hun woning helemaal naar wens kunnen ontwerpen, startend vanaf een inspiratiewoning.

Deel 2 van fase 2, bestaande uit 8 hoekwoningen type Buytenlust, zal naar verwachting begin volgend jaar in verkoop gaan. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Project Buyten is het eerste deelplan binnen de nieuwe wijk Wilderszijde, een toekomstgerichte klimaatadaptieve en groene wijk in Lansingerland. In Buyten worden 144 koopwoningen in diverse typen gebouwd.

Project Buyten is een samenwerking tussen Waal en VISADE, waarbij Wonen à la Carte als gedelegeerd ontwikkelaar optreedt.


Nieuwsoverzicht

Contact

Projecten

Ervaringen