GlasZicht fase 1 Maasdijk uitverkocht - Wonen a la carte

Aan de Prinses Máximastraat in Maasdijk ontwikkeld Wonen à la Carte in twee fases acht twee-onder-een-kapwoningen. Inmiddels is fase 1 uitverkocht. Binnenkort zullen dan ook de eerste bouwwerkzaamheden gaan plaatsvinden. De stijlvolle Herenhuizen en semi-bungalow hebben een afwisselende architectuur en passen mooi in het bestaande straatbeeld.

Wonen à la Carte heeft samen met de toekomstige bewoners, elk hun eigen woning ontwikkeld in mede-opdrachtgeverschap. Hierbij is maximale keuzevrijheid bij het ontwerpen van de woning gecombineerd met de zekerheid van professionele begeleiding en ontzorging.

Nu in verkoop, fase 2
Nu fase 1 is uitverkocht, is de verkoop van fase 2 gestart. In de tweede fase is ook al de eerste overeenkomst met kopers gesloten. Deze fase bestaat uit vier grootse twee-onder-een-kapwoningen met variërende kappen en woonoppervlakten van maar liefst 186 m2 en 194 m2. Bij elke woning wordt op de royale kavel een vrijstaande garage gerealiseerd en er is ruimte om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. De bijbehorende brede en diepe achtertuinen grenzen aan water.

De luxe afgewerkte woningen zijn energieneutraal, EPC 0, dankzij de zonnepanelen, individuele warmtepomp en het ventilatiesysteem. Alle verdiepingen zijn uitgerust met vloerverwarming waarmee in de zomer de vloer gekoeld kan worden.

De toekomstige bewoners kunnen aan tafel met de architect de indeling van hun nieuwe woning naar eigen wens op maat maken. Daarnaast helpt de interieurstyliste hen te ontdekken welke stijl en smaak bij de toekomstige bewoners en hun huis past. Deze unieke service is uiteraard inbegrepen in de VON prijs. Op deze manier is de woning helemaal klaar en op maat voor haar eerste bewoners!

Interesse om Groots te wonen in een dorpse sfeer? Neem contact op met Wonen à la Carte op 070-4141552 of Overvoorde Makelaardij 0174-415445


Nieuwsoverzicht

Contact

Projecten

Ervaringen