GlasZicht fase 2

4 Twee-onder-een-kapwoningen
Maasdijk
Meer Minder

Groots, luxe en energieneutraal wonen in dorpse sfeer

In het centrum van Maasdijk is fase 1 van het project GlasZicht in aanbouw. De vier twee-onder-een-kapwoningen van fase 1 zijn allemaal verkocht.

Schrijf je in voor de laatste woningen van fase 2!

De brochure is af te halen bij Overvoorde Makelaardij in ‘s-Gravenzande, of hier te downloaden.

Midden in het centrum van Maasdijk komen deze vier zeer ruime twee-onder-een-kapwoningen met variërende kappen die zorgen voor een afwisselend straatbeeld. Op de royale kavel van circa 440 m² wordt een vrijstaande gemetselde garage gerealiseerd en er is ruimte om twee auto’s op eigen terrein te parkeren.
De diepe achtertuinen grenzen aan water.

De tweekappers zijn heerlijke woningen met een breedte van maar liefst 7,2 meter! Dit geeft veel leefruimte en hierdoor is de woonoppervlakte van de langskapwoning ca. 186 m² en die van de dwarskapwoning ca. 194 m².

De tweekappers worden luxe afgewerkt. De royale woonkamer heeft dubbele, openslaande houten deuren naar de achtertuin. De ruime keuken beschikt over alle benodigde aansluitpunten voor de installaties. Op de eerste verdieping zijn 3 royale slaapkamers en een grote badkamer. De badkamer wordt voorzien van luxe sanitair van Villeroy en Boch. Tegelwerk tot aan het plafond, inloopdouche, zwevend toilet, wastafelmeubel en ligbad. De zolder is ingedeeld met een aparte kamer en het schuine dak wordt afgewerkt met witte platen. De stompe binnendeuren hebben geen bovenlichten en de V-naden in de hele woning worden netjes weggewerkt.

De woningen zijn energieneutraal, EPC 0, dankzij de zonnepanelen, individuele warmtepomp en het ventilatiesysteem. Alle verdiepingen zijn uitgerust met vloerverwarming waarmee in de zomer de vloer gekoeld kan worden. Kortom, de installaties in jouw nieuwe woning zorgen voor een prettig binnenklimaat en gaan spaarzaam met energie om. Klaar voor de toekomst!

Een energieneutrale woning heeft ook andere, financiële, voordelen; lagere energielasten, een hogere leencapaciteit, lagere hypotheekrente en een hogere verkoopwaarde als je ooit wilt verkopen. Speciaal voor dit project is er een lokale hypotheekadviseur beschikbaar.

Aan tafel met de architect kun je de indeling van je nieuwe woning naar eigen wens verder op maat maken. Daarnaast helpt de interieurstyliste je te ontdekken welke stijl en smaak bij jou en je huis past. Deze unieke service is uiteraard inbegrepen in de VON prijs. Op deze manier is je woning helemaal klaar voor jou als eerste bewoner!

Schrijf je hier in!