GlasZicht fase 2

4 Twee-onder-een-kapwoningen
Maasdijk
Meer Minder

Bouw gestart!

Deze unieke en zeer ruime twee-onder-een-kapwoningen worden door het Westlandse bouwbedrijf Eekhout midden in het gezellige dorp Maasdijk gerealiseerd!
Alle woningen hebben een royale kavel van maar liefst 440 m² en door het ontbreken van woningbouw aan de achterzijde (grenzend aan water en een tuinbouwbedrijf) bieden de tuinen veel privacy! Waar vind je dat nog in de Randstad?

Grootse woningen
De tweekappers zijn zeer ruime bemeten woningen met een breedte van maar liefst 7,20 meter! De woningen hebben een woonoppervlakte variërend van circa 185 m² tot circa195 m². De vrijstaande gemetselde garage wordt standaard bij elke woning gerealiseerd. Deze is niet bij de  woonoppervlakte meegerekend.

Luxe afwerking
De royale woonkamer heeft dubbele, openslaande houten deuren naar de diepe achtertuin. De ruime keuken beschikt over alle benodigde aansluitpunten voor het realiseren van een luxe woonkeuken.
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer waarin ruimte genoeg is voor een douche én een bad! De badkamer wordt voorzien van luxe sanitair van Villeroy en Boch en kan naar wens en smaak worden uitgebreid. In basis wordt het tegelwerk aangebracht tot aan het plafond, is er een inloopdouche, zwevend toilet, wastafelmeubel én ligbad!

De zolder is ingedeeld met een aparte kamer en het schuine dak wordt mooi afgewerkt met witte platen, na oplevering is deze ruimte dus zo in te richten als werkkamer, logeerkamer of extra slaapkamer. De stompe binnendeuren hebben geen bovenlichten en de altijd zichtbare V-naden in het plafond worden in de gehele woning netjes weggewerkt.

Bovenstaande omschrijving is gebaseerd op de uitvoering inclusief het upgrade pakket; de koopprijs is € 677.500,- v.o.n.

Zonder het upgradepakket worden de volgende zaken aangepast: minder zonnepanelen, maar nog steeds een EPC van 0,2, wat ruimschoots lager is dan de huidige bouwbesluit eis van 0,4, geen garage maar een houten berging, geen buitenkraan, geen vloerverwarming en koeling 2e etage, vrij indeelbare 2e etage, witte dakplaten, V-naden in het zicht op de begane grond en 1e etage, binnendeuren met stalen kozijnen en bovenlichten, toilet gedeeltelijk betegeld, standaard badkamer, geen bad, geen extra groepen elektra. De koopprijs wordt dan € 631.700,- v.o.n.

Extra zuinig wonen
De woningen zijn allen energieneutraal (EPC 0) en uitgerust met zonnepanelen, een duurzame warmtepomp en een CO2 gestuurd ventilatiesysteem. Alle verdiepingen zijn uitgerust met vloerverwarming waarmee in de zomer de vloer gekoeld kan worden en je in de winter lekkere warme voeten hebt. Kortom, comfortabel en helemaal klaar voor de toekomst!

Duurzaamheidshypotheek
Doordat onze woningen energieneutraal worden gebouwd, heb je als koper recht op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. Enkele voordelen van zo’n Duurzaamheidshypotheek zijn: extra hypotheekrentekorting, meerwerk mee kunnen financieren, oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw en er is een hogere hypotheek mogelijk.

De 5 voordelen van wonen In GlasZicht fase 2

  1. Nieuwbouw was nog nooit zo goedkoop en profiteer nu nog van de lage rentestanden. Lees hier over de 5 redenen om nu te kiezen voor nieuwbouw.
    2. Jouw woning wordt gebouwd door een betrouwbaar bouwbedrijf, een begrip in het Westland.
    3. Een gratis woningtaxatie is inclusief.
    4. De omgevingsvergunning is verleend.
    5. Energieneutraal en comfortabel wonen en je huis wordt gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen.

Nieuwsgiering geworden naar deze unieke woning?
De brochure en alle overige verkoopinformatie is af te halen bij Overvoorde Makelaardij in ’s-Gravenzande of hier te downloaden.

Download Brochure GlasZicht fase 2
Download Technische omschrijving
Download Verkooptekening bouwnummer 8

Meld je aan