Ondertekening overeenkomst bouw 8 woningen GlasZicht

woensdag, 19 december 2018

Ondertekening overeenkomst bouw 8 woningen GlasZicht

Maandag 17 december 2018 tekenden Chris Eekhout, directeur Eekhout Bouw, en Joubert Ockeloen, directeur Wonen à la Carte het aannemingscontract voor de bouw van 8 twee-onder-een-kapwoningen van GlasZicht in Maasdijk. 

Onlangs zijn deze woningen in verkoop gegaan en worden de eerste verkoopgesprekken gevoerd. In januari zullen de eerste koop- en aannemingsovereenkomsten met de kopers ondertekend worden.

Wonen à la Carte GlasZicht in Maasdijk telt 8 woningen, waarbij de toekomstige bewoners volop de gelegenheid krijgen om hun woonwensen te vertalen naar hun unieke eigen woning. Bijvoorbeeld door het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Met Wonen à la Carte wordt onder begeleiding van de architect en woonconsulent de woning naar eigen idee gerealiseerd!

BPO Privacyverklaring

Over Wonen à la Carte

Wij stellen de koper centraal. Als koper heb je maximale vrijheid in het ontwerp van je woning. Met de woonconsulent en de architect aan tafel doorloop je het 5 gangen menu van Wonen à la Carte. Zo wordt het ontwerpen van je eigen woning niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens eenvoudig.

Ervaringen Projecten