In Parijsch

4 Semi- en vrijstaande bungalows
Culemborg
Meer Minder

Laatste vrijstaande semi-bungalow beschikbaar!

Aan de Rietveldseweg is deze prachtige bungalow in aanbouw. In deze woning worden de gemakken van gelijkvloers wonen, privacy en het genieten van een eigen tuin gecombineerd.

Alles is binnen handbereik op de begane grond. Naast de tuingerichte woonkamer en ruime keuken zijn hier ook de hoofdslaapkamer en aangrenzende badkamer. Dit biedt u gemak voor nu en in de toekomst!

Vrijstaande Semi-bungalow
Aan de voorzijde van de bungalow is de ruime keuken met uitzicht op de Rietveldseweg. De woonkamer aan de achterzijde heeft een grote schuifpui naar de achtertuin. In de ruime hal bevindt zich het toilet. De hoofdslaapkamer is gelegen op de begane grond en kijkt uit over de achtertuin. De aangrenzende badkamer is voorzien van wastafel, douche en zwevend toilet.

De vrijstaande woning heeft op de begane grond naast leef-, slaap- en badruimtes ook een inpandige berging waar plaats is voor de wasmachine en wasdroger en uw (elektrische) fiets. Deze berging is zowel vanaf de straatzijde als vanuit de hal bereikbaar.

De eerste verdieping is voorzien van een dakkapel in de tweede (slaap)kamer waar voldoende ruimte is voor logees of (klein)kinderen. Op deze verdieping is er de mogelijkheid voor een derde slaapkamer of het creëren van een werk- of hobbyruimte. Tevens is hier de technische ruimte waar de warmtepomp met boilervat staan opgesteld.

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor twee auto’s.

Kortom, alle voordelen van een appartement, gecombineerd met het genot van een eigen tuin!

Wonen à la Carte In Parijsch:

Gevarieerde architectuurstijlen met luxe uitstraling

Hoge kwaliteit materialen
De woningen zijn gasloos en worden verwarmd middels aardwarmte
Zonnepanelen
Vloerverwarming
Ruime brede tuinen gelegen op het noorden
Twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein

Kenmerken bouwnummer 11:

Vrijstaande semi-bungalow
Kaveloppervlakte van ca. 348 m2
Woonoppervlakte circa 128 m2 incl inpandige berging
Slaapkamer en badkamer op de begane grond
In aanbouw, prognose oplevering tweede kwartaal 2020
VON-prijs € 549.500,-