Inschrijving De Buitenparel is gesloten! - Wonen a la carte

De inschrijving voor de appartementen en herenhuizen van De Buitenparel is gesloten. De belangstelling voor De Buitenparel was groot. Er zijn meer inschrijfformulieren ingeleverd dan dat er woningen zijn, bij de appartementen zelfs bijna vijf keer zoveel!

Heb jij je voorkeuren via het inschrijfformulier doorgegeven? Dan word je zo snel mogelijk door ons gebeld wanneer er een woning is toegewezen. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan ben je op de reservelijst geplaatst. Hierover word je per e-mail ingelicht. Indien wij je als reservekandidaat alsnog een woning kunnen aanbieden wordt contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak.
Belangstelling voor de woningen na de inschrijving
Heb jij je nog niet ingeschreven en ben je wel geïnteresseerd in één van de woningen? Dan kun je je uiteraard alsnog aanmelden als belangstellende door het inschrijfformulier naar ons toe te sturen. Wij plaatsen je dan alsnog op de lijst als reservekandidaat.

Maatregelen i.v.m. corona-virus
De introductiegesprekken met de woonconsulent zullen in de periode van 19-27 maart worden gevoerd. We houden uiteraard de richtlijnen van het RIVM vanwege het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en handelen hier ook naar en daarom zullen de introductiegesprekken niet op ons kantoor plaatsvinden. Onze woonconsulenten zullen de mogelijkheden bespreken om toch een introductiegesprek te voeren en een virtuele kop koffie of thee met je te drinken, zodat we het verdere proces met elkaar kunnen bespreken.


Nieuwsoverzicht

Contact

Projecten

Ervaringen