Laatste woningen

donderdag, 25 april 2019

Laatste woningen

Bent u op zoek naar een gelijkvloerse bungalow? Wonen à la Carte heeft de laatste vrijstaande bungalow en de laatste half-vrijstaande bungalow in de nieuwe wijk Parijsch aan de Rietveldseweg te koop. De bouw is inmiddels gestart!

De laatste twee bungalows bieden gemak voor nu en in de toekomst doordat zowel de woonkamer, keuken, hoofdslaapkamer en de badkamer op de begane grond zijn gelegen. Met een brede achtertuin wordt het heerlijk genieten!

De bungalows worden gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepompsysteem met eigen bron. Dit systeem is een van de meest duurzame en milieuvriendelijke manieren om uw woning mee te verwarmen. In de winter wordt uw woning verwarmd door gebruik van bodemwarmte en in de warme maanden zorgt het voor comfortkoeling doordat de temperatuur in de bodem lager is dan de buitentemperatuur. Uw woning wordt voorzien van zonnepanelen op het dak en vloerverwarming/comfortkoeling op de begane grond en eerste verdieping.

De bouw van alle veertien woningen is inmiddels gestart en de verwachte oplevering is dan ook het eerste kwartaal 2020.

Interesse in de laatste woning? Neem dan contact op met Weeda & Jellema Makelaardij BV, tel. 0345-516666 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BPO Privacyverklaring

Over Wonen à la Carte

Wij stellen de koper centraal. Als koper heb je maximale vrijheid in het ontwerp van je woning. Met de woonconsulent en de architect aan tafel doorloop je het 5 gangen menu van Wonen à la Carte. Zo wordt het ontwerpen van je eigen woning niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens eenvoudig.

Ervaringen Projecten