Werkwijze

Onze naam zegt het al: bij Wonen à la Carte stellen toekomstige bewoners zelf hun woning samen. We realiseren zowel grondgebonden woningen als appartementencomplexen. Bij deze laatstgenoemde is er altijd sprake van collectief eigendom, waardoor de aanpak enigszins verschilt van grondgebonden woningen. De basis is echter hetzelfde.

We benaderen een project altijd vanuit een aantal randvoorwaarden. Dit zogenaamde ‘spelregelboek’ stellen we in samenspraak met de diverse stakeholders op. De voorwaarden hebben onder meer betrekking op de beeldkwaliteit, landschappelijke inpassing, technische uitgangspunten en marktbehoeften. Binnen deze kaders ontwikkelen we bij de start van de verkoop verschillende inspiratiewoningen. Vervolgens gaan we samen met de kopers het ontwerptraject in. We maken dan de woning op maat gelet op volume, indeling en uiterlijke verschijningsvorm.

Als projectontwikkelaar hebben we alle disciplines in huis voor een efficiënte procesgang, van werving tot oplevering. Zo zitten aspirant kopers rechtstreeks met onze woonconsulent en de architect aan tafel. Voor grondeigenaren betekent dit ‘geen gedoe’, maar wel de zekerheid van een succesvol eindresultaat.

Meer informatie over onze werkwijze? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact op voor een afspraak.

    Ja, neem contact met mij op