Eerste ontwerpsessie GlasZicht

donderdag, 25 april 2019

Eerste ontwerpsessie GlasZicht

Nu de bouw van de vier tweekappers in oktober '19 staat gepland, heeft de eerste ontwerpsessie voor het project GlasZicht plaatsgevonden.

Fred Dessens, Kampman architecten, en Brenda de woonconsulent hebben samen met de kopers van een prachtige tweekapper in GlasZicht, de eerste ontwerpsessie gehad. De kopers waren goed voorbereid en konden uitstekend vertellen wat zij belangrijk vinden in het ontwerp van hun woning.

De architect en woonconsulent begeleidt hen in de keuzes die zij maken. Niet alles is technisch mogelijk en soms zijn er ook mogelijkheden waar de kopers zelf niet aan denken. Na deze ontwerpsessie zal de architect het ontwerp op papier zetten zodat het voor de kopers heel inzichtelijk is welke keuzes zij hebben gemaakt.

Oktober 2019 zal Eekhout Bouw starten met de bouw van de 4 tweekappers.

BPO Privacyverklaring

Over Wonen à la Carte

Wij stellen de koper centraal. Als koper heb je maximale vrijheid in het ontwerp van je woning. Met de woonconsulent en de architect aan tafel doorloop je het 5 gangen menu van Wonen à la Carte. Zo wordt het ontwerpen van je eigen woning niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens eenvoudig.

Ervaringen Projecten