Inschrijving Halfvrijstaande woningen nu geopend!

dinsdag, 16 oktober 2018

Inschrijving Halfvrijstaande woningen nu geopend!

Dit kleinschalige project kenmerkt zich door de verschillende architectuurstijlen en de duurzaamheid van gasloos bouwen.

In deze halfvrijstaande woning heeft u alles binnen handbereik op de begane grond. De hoofdslaapkamer en aangrenzende badkamer op de begane grond bieden gemak voor nu en in de toekomst. Ook is op deze woonlaag een ruime (woon)keuken en woonkamer, separaat toilet en een bijkeuken waar plaats is voor de wasmachine en wasdroger.
Op de eerste verdieping zijn standaard twee extra slaapkamers waar voldoende ruimte is voor logees, (klein)kinderen of een hobby-/werkkamer. 

Er wordt hard gewerkt om de verkoopinformatie gereed te maken. De verwachting is dat de toewijzing begin november kan plaatsvinden. De VON-prijzen zullen vanaf circa € 476.000,- zijn.
 
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen en wanneer de verkoopinformatie beschikbaar is? Meldt u dan nu aan via onze website of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BPO Privacyverklaring

Over Wonen à la Carte

Wij stellen de koper centraal. Als koper heb je maximale vrijheid in het ontwerp van je woning. Met de woonconsulent en de architect aan tafel doorloop je het 5 gangen menu van Wonen à la Carte. Zo wordt het ontwerpen van je eigen woning niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens eenvoudig.

Ervaringen Projecten