Nog 2 woningen beschikbaar!

zondag, 16 december 2018

Nog 2 woningen beschikbaar!

Afgelopen week zijn de bouwnummers toegewezen aan de kandidaten die zich hebben ingeschreven naar aanleiding van de start verkoop welke heeft plaatsgevonden op donderdag 29 november jl.

Momenteel worden de verkoopgesprekken gehouden, waarna de koop- en aannemingsovereenkomsten in januari ondertekend zullen worden. 

Op dit moment zijn er nog enkele woningen beschikbaar, hiervoor kunt u direct een afspraak maken voor een verkoopgesprek. Wilt u in aanmerking komen voor deze unieke woningen? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met Overvoorde Makelaardij op telefoonnummer 0174-415445

BPO Privacyverklaring

Over Wonen à la Carte

Wij stellen de koper centraal. Als koper heb je maximale vrijheid in het ontwerp van je woning. Met de woonconsulent en de architect aan tafel doorloop je het 5 gangen menu van Wonen à la Carte. Zo wordt het ontwerpen van je eigen woning niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens eenvoudig.

Ervaringen Projecten