Start verkoop GlasZicht

maandag, 12 november 2018

Start verkoop GlasZicht

Donderdag 29 november 2018 gaat de verkoop van 8 twee-onder-een-kapwoningen van Wonen à la Carte GlasZicht in Maasdijk officieel van start!

U bent van harte welkom op donderdag 29 november a.s. tussen 19.30 en 20.30 uur bij Lans, Maasambacht 2b in Maasdijk. De woonconsulenten van Wonen à la Carte zijn aanwezig om u te informeren over het volledige Wonen à la Carte proces en kunnen u meer vertellen over het project en de vele mogelijkheden. Vanaf deze dag zijn ook de verkoopbrochure met prijslijst, inschrijfformulier en beschrijving van de verkoopprocedure beschikbaar. Vanaf 29 november kunt u zich inschrijven voor één van deze unieke woningen.

Wonen à la Carte GlasZicht in Maasdijk telt 8 woningen, waarbij de toekomstige bewoners volop de gelegenheid krijgen om hun woonwensen te vertalen naar hun unieke eigen woning. Bijvoorbeeld door het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Met Wonen à la Carte realiseer je onder begeleiding van de architect en woonconsulent je woning zoals u wil wonen.

BPO Privacyverklaring

Over Wonen à la Carte

Wij stellen de koper centraal. Als koper heb je maximale vrijheid in het ontwerp van je woning. Met de woonconsulent en de architect aan tafel doorloop je het 5 gangen menu van Wonen à la Carte. Zo wordt het ontwerpen van je eigen woning niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens eenvoudig.

Ervaringen Projecten