Overeenkomst realisatie Het Prijsse Erf getekend - Wonen a la carte

Op dinsdag 30 maart 2021 ondertekenden Kees Hoogendoorn van Staton Bouw en Joubert Ockeloen van Wonen à la Carte de overeenkomst voor de realisatie van 11 bungalows in Het Prijsse Erf in Culemborg.

Dit project is 26 februari jl. online in verkoop gegaan en alle bungalows staan inmiddels onder optie. De 11 charmante bungalows zijn ontwikkeld in Mede Opdrachtgeverschap (MO), waardoor kopers daadwerkelijk met de architect van Zeinstra Veerbeek Architecten aan tafel zitten. Onder professionele begeleiding van de woonconsulent van Wonen à la Carte ontwerpen zij hun droomwoning.

In dit bijzondere project heeft de koper niet alleen maximale inspraak in het ontwerp van de woning. In Het Prijsse Erf gaan we nog een stapje verder. De kopers bepalen samen met hun toekomstige buren ook het ontwerp en de inrichting van de gemeenschappelijk buitenruimte. Want een fijne woonomgeving maak je samen. Dat is precies waar het in Het Prijsse Erf om draait.

Alle bungalows zijn inmiddels toegewezen en de introductiegesprekken met de woonconsulenten worden ingepland. Staton Bouw zal naar verwachting in het vierde kwartaal starten met de bouw van de bungalows.

Meer informatie:
www.hetprijsseerf.nl


Nieuwsoverzicht

Contact

Projecten

Ervaringen