Samenwerkingsovereenkomst voor woningbouw in gemeente Haarlemmermeer getekend - Wonen a la carte

Woensdag 1 juli 2020 ondertekenden Joubert Ockeloen van Wonen à la Carte BV en Alexander Lantink van Arlan Groep BV uit Rotterdam een samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van woningbouw aan de Vijfhuizerdijk in Nieuwebrug, gemeente Haarlemmermeer. Wonen à la Carte zal samen met Arlan op deze locatie in totaal 22 woningen, in een mix van drie-onder-een-kap, twee-onder-een-kap en vrijstaande villa’s, in Mede Opdrachtgeverschap gaan ontwikkelen. Deze hybride vorm van Particulier Opdrachtgeverschap is een unieke combinatie tussen zelfbouw en projectbouw waarbij toekomstige bewoners onder professionele begeleiding maximale inbreng wordt gegeven in het ontwerp van hun droomwoning.

Kopers gaan hierbij daadwerkelijk zelf met de architect aan tafel, in dit geval Ewout Vernhout van Arlan Architecten, maar krijgen daarbij wel de deskundige begeleiding van de woonconsulenten van Wonen à la Carte.

Ondertekening Arlan Groep Wonen à la Carte
Op de foto’s staan (vlnr): Ewout Vernhout (Arlan Architecten BV), Joubert Ockeloen (Wonen à la Carte BV), Xavier Delnoij (Wonen à la Carte BV) en Alexander Lantink (Arlan Groep BV).


Nieuwsoverzicht

Contact

Projecten

Ervaringen