Wonen à la Carte op de Woonbeurs - Wonen a la carte

Zaterdag was Wonen à la Carte vertegenwoordigd op de Woonbeurs in de Grote Kerk in Den Haag. Op de stand van RijswijkBuiten konden geïnteresseerden kennis maken met ons aankomende project ‘De Buitenparel’ in deelplan Parkrijk. Hier ontwikkelen we 18 herenhuizen en 12 appartementen op steenworp afstand van het Wilhelminapark.

De herenhuizen hebben drie volledige woonlagen en op de begane grond een verdiepingshoogte van maar liefst 2,9m! Er is een inspiratiewoning ontworpen en daarna is het aan de kopers om aan tafel met de architect hun huis custom made te maken.
De appartementen met twee slaapkamers zijn circa 50 m² GBO. De begane grond appartementen hebben een extra hoge verdiepingshoogte van 2,9m voor nog meer ruimtelijk effect en extra lichtinval.

Sinds dit weekend is ook de website debuitenparel.nl live! Hier kun je alvast een indruk krijgen van de woningen. De komende tijd zal steeds meer informatie op deze website zichtbaar worden. Tevens kun je je aanmelden en ontvang je als eerste informatie over de start verkoop.


Nieuwsoverzicht

Contact

Projecten

Ervaringen